Energetische therapie

Energetische therapie is een oeroude behandelwijze van ziekte en aandoeningen.

Alles is energie, het leven is energie.  

 

Ik praat met je om te jouw vraag/ klacht te verhelderen. 

Ik werk met energie overdracht, dit doe ik met mijn handen. Maar soms gebeurt er al pratende van alles en is dit voldoende om jouw (zelf genezend) energiesysteem (lichaam en geest) weer aan te zetten tot verandering. 

 

Voor wie:

 Voor iedereen is energetische therapie toepasbaar. 

Mijn doelgroep richt zich met name op jongeren en volwassenen. 

 

Energetische therapie is een ondersteunende therapie. Je bent bij een huisarts geweest voor je naar mij komt, vervolgens kan mijn therapie goed gecombineerd worden met andere behandelingen/ therapieën. 

 

 

 

 

 

Met wat?

Hoofdpijn, reuma, burn-out, depressie, faalangst, hoog- gevoeligheid, slecht slapen, angsten, ""niet lekker in je vel", levensvragen;

 

Bovenstaande zijn slechts een paar voorbeelden van klachten en vragen waarmee jij, je tot een energetisch therapeut kunt wenden.

Twijfel je of jouw klacht of issue door mij als energetisch therapeut behandeld kan worden. Neem gerust contact op.

 

 

 

 

Werkwijze

Een gesprek van mens tot mens waarin JIJ centraal staat.

 

Ik voer gesprekken met je en daarnaast behandel ik jou door middel van magnetiseren. Tijdens het eerste gesprek voer ik een uitgebreid vraaggesprek. Dit om alles rondom jouw klacht of vraag in

kaart te brengen.

Met betrekking tot de behandeling kan het zijn dat ik je aanraak met mijn handen wat ik jou altijd van te voren zal vragen. Energie vind altijd wel zijn weg en doet zijn werk.

 

Praktisch: 

Bekijk onder het kopje praktisch/ formulieren de behandelovereenkomst en intake energetische therapie en neem deze ondertekend mee tijdens ons eerste consult.