Energetische therapie

Energetische therapie is een oeroude behandelwijze van ziekte en aandoeningen.

Een "ziekte", ongemak of klacht is een uiting van een verstoring in het energiesysteem van de mens. Het bekijken en behandelen van de verstoring in het energiesysteem van de mens staat voorop. Indien een verstoring wordt behandeld kan het energiesysteem weer vrijer stromen waardoor de klacht verminderd of geheel kan verdwijnen. Het zelf genezend vermogen dat elk mens in zich heeft kan dan weer (her)geactiveerd worden.

 

Ik werk dus met energie overdracht, dit doe ik met mijn handen, ook wel magnetiseren genoemd.

Daarnaast praat ik met je om te kijken wat nog meer ondersteunend kan zijn. 

 

Ik kijk naar de mens in het geheel, dat wil zeggen dat niet alleen naar de klacht wordt gekeken waarmee je komt maar naar jou als mens in totaliteit. Het vergroten van eigen inzicht maakt dat er veranderingen kunnen plaatsvinden in jouw denken, voelen en doen wat het eigen energiesysteem kan verbeteren.

Voor wie:

Iedereen komt in zijn leven wel een obstakel, ziekte, klacht, thema of issue tegen.

 

Babys, kinderen, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Voor iedereen is energetische therapie toepasbaar. 

 

Energetische therapie is een ondersteunende therapie. Je bent bij een huisarts geweest voor je naar mij komt, vervolgens kan mijn therapie goed gecombineerd worden met andere therapieën. 

 

 

 

 

 

Met wat?

Lichamelijke klachten:

- Hoofdpijn

- Rugpijn

- Reuma

 

Emotionele klachten:

- Burn out

- Depressie

- "Niet lekker in je vel zitten"

- Faalangst

- Hooggevoeligheid (HSP)

 

Mentale klachten:

- Piekeren

- Angsten

- Slecht slapen

 

Levensvragen:

- Wie ben ik?

- Is het dit?

- Waarom ben ik hier?

 

Bovenstaand zijn slechts een paar voorbeelden van klachten en vragen waarmee u zich tot een energetisch therapeut kunt wenden.

Twijfelt je of jouw klacht of issue door een energetisch therapeut behandeld kan worden. Neem gerust contact op.

 

 

Werkwijze

Een gesprek van mens tot mens waarin JIJ centraal staat.

 

Ik voer gesprekken met je en daarnaast behandel ik jou door middel van magnetiseren. Tijdens het eerste gesprek voer ik een uitgebreid vraaggesprek. Dit om alles rondom jouw klacht of vraag in

kaart te brengen.

Met betrekking tot de behandeling kan het zijn dat ik je aanraak met mijn handen wat ik jou altijd van te voren zal vragen. De ene cliënt voelt van alles tijdens een behandeling, de andere niet. Ook al ervaar of voel je niks, energie vind altijd wel zijn weg en doet zijn werk.

 

Als je niet in gelegenheid bent tot mijn praktijk te komen, kunnen we het consult in overleg bij jou thuis of op een locatie in overleg plaats laten vinden.