Reviews

J.s.

Een hele fijne ontspannen sfeer en behandeling. Er wordt echt naar me geluisterd en gekeken wat nodig is. 

Kortom een aanrader!

 

2019 

 


Janneke

Een massage bij Kim mogen ontvangen. Een warm welkom. Na een kort praatje volgde een heerlijke massage die niet alleen ontspannend was. Onder het masseren ook aandacht voor punten die het nodig hadden, zoals een pijnlijke plek aan mijn been. Deze was na de behandeling weg. Zeker een aanrader om te mogen ervaren. 

 

2018/ 2019

Rob Lemmens

Ik heb met hartelijk welkom gevoeld bij Kim. Ze straalt een positieve, menselijke en humoristische energie uit. Haar werkwijze heb ik als erg prettig ervaren. Een sessie ging meestal als volgt; ik vertelde hoe de voorbije weken voor mij gevoeld hadden en ze pikte hieruit de elementaire dingen op om dieper op dit gevoel in te gaan en waar nodig te verduidelijken. Vanaf dit moment werd het praten aanzienlijk minder en kwam ik meer bij mijn gevoel en minder in mijn hoofd. Emoties die hierbij aan de oppervlakte kwamen werden met respect behandeld en mochten er gewoon zijn. Na het geheel te hebben doorvoeld gaf Kim nog wat handreikingen en stelde vragen die maakte dat ik uit mezelf ging onderzoeken waar die emotie zich al eerder voordeed. Zo ontstonden praktische inzichten. Tenslotte vond er een healing plaats. Opgelucht en met een frissere gemoedstoestand, liep ik naar buiten om de opgedane ervaringen in de praktijk neer te gaan zetten. Dank je wel Kim. 

 

2019/2020

Esmeralda

Kim is puur en neemt de tijd voor je. Ik vind het altijd weer grappig wat er uit komt als ze zich voorbereid heeft op ons gesprek. Ze weet ook de juiste dingen te zeggen of mee te geven. Waardoor je concreet ook weet waar je meer aandacht voor mag hebben of mee aan de slag kan. Kim je bent een topper!

 

2022/2023